Sirenele antiaeriene au fost declanșate în toată Ucraina. Regiunile Kiev și Dnipropetrovsk, deconectate de la energia electrică
Full Article 50 second read

Sirenele antiaeriene au fost declanșate în toată Ucraina. Regiunile Kiev și Dnipropetrovsk, deconectate de la energia electrică

Alarmele antiaeriene au fost declanșate din nou în toată Ucraina, în dimineața de 10 februarie. Sirenele au început să răsune la Kiev la ora 8:27, iar câteva minute mai târziu alerta s-a răspândit în toată țara, transmite Ukrainskaia Pravda.

Din cauza amenințării unui atac cu rachete regiunile Dnipropetrovsk și Kiev, inclusiv capitala, au fost deconectate de urgență de la energia electrică.

Anterior, administrația orașului Kiev, comentând atacurile din cursul nopții din Ucraina, a declarat că a fost lansat un grup de drone Shahed, care ar fi vizat locația forțelor de apărare aeriană ucrainene și ar fi lovit instalații energetice. Apoi, „zeci de rachete au fost lansate spre Harkov, Zaporojie și Dnipro”. „Din păcate, există lovituri”, se arată în raport.

În plus, autoritățile ucrainene au declarat că bombardiere strategice Tu-95, care pot transporta rachete de croazieră, se află în aer.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: