„Socialiştii milionari, ca nişte laşi, au pornit iar placa stricată”. Răspunsul Maiei Sandu acuzațiilor lansate de doi deputați PSRM
Full Article 2 minutes read

„Socialiştii milionari, ca nişte laşi, au pornit iar placa stricată”. Răspunsul Maiei Sandu acuzațiilor lansate de doi deputați PSRM

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu susține că reprezentanții Partidului Socialiștilor (PSRM) nu vor să își asume responsabilitatea pentru felul cum este guvernată țara și din acest motiv ar căuta alți vinovați. Reacția vine după ce deputații socialiști Corneliu Furculiță și Radu Mudreac au acuzat liderii Platformei DA și PAS că ar urmări interese ascunse atunci când organizează proteste în sprijinul agricultorilor.

„Incompetenţa guvernării lui Dodon ucide agricultura. Seceta i-a prins pe nepregătite, chiar dacă despre ea se vorbea încă din primăvară. În loc să acorde ajutoare şi să caute soluţii pentru ameliorarea crizei, socialiştii milionari, ca nişte laşi, au pornit iar placa stricată că toţi sunt de vină, numai nu ei. De la guvernul Maia Sandu, până la bunul Dumnezeu care nu dă ploaie, numai nu guvernul lor incompetent”, a declarat Maia Sandu, contactată de NM.

Totodată, lidera PAS susține că, din cauza că guvernul sprijinit de Igor Dodon „a dat cu piciorul la ajutorul UE de 800 milioane lei, acum agricultorii nu pot primi suficienți bani”.

„Le cerem socialiștilor să se lase de minciuni și să revină la lucru în Parlament pentru a vota legile necesare susținerii agriculturii. În ţara aceasta există o singură molimă, nu pandemia, nu seceta, dar guvernarea lui Dodon. Scăpăm de ea, scăpăm de năpastă!”, a mai spus Maia Sandu.

Amintim că, în cadrul unei conferințe din 17 august, deputații Corneliu Furculiță și Radu Mudreac au acuzat liderii Platformei Demnitate și Adevăr (DA) și ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) că ar profita de criza din domeniul agriculturii și ar urmări, de fapt, optimizarea micilor fermieri și admiterea ca cetățenii străini să poată cumpăra terenuri agricole din Republica Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: