(SONDAJ) Cine a câștigat dezbaterea – Sandu sau Stoianoglo? Sondaj NM
Full Article 50 second read

(SONDAJ) Cine a câștigat dezbaterea – Sandu sau Stoianoglo? Sondaj NM

Duminică, pe 27 octombrie, la Palatul Republicii din Chișinău, a avut loc o dezbatere electorală între candidații la șefia statului care au acces în turul II al alegerilor prezidențiale – actualul președinte, candidatul Partidului de guvernare Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu și fostul procuror general al Moldovei Alexandr Stoianoglo, candidatul susținut de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Dezbaterea a avut loc fără moderator. Cei doi pretendenți la șefia statului și-au adresat câte 10 întrebări. Schimbul de întrebări-răspunsuri a durat puțin peste o oră. Cum credeți cine s-a dovedit a fi mai puternic la această dezbatere?

Cine a învins la dezbaterile candidaților la funcția de președinte al Moldovei?
675 votes

Amintim că Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo sunt candidații care au acces în turul II al alegerilor prezidențiale. Conform rezultatelor publicate de Comisia Electorală Centrală, în primul tur, Maia Sandu a acumulat 656 852 voturi (42.49%), iar Alexandr Stoianoglo – 401 215 (25.95%).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: