UPDATE Șor vrea să-l aducă la Bălți pe Kirkorov. Primăria a refuzat solicitarea
Full Article 2 minutes read

UPDATE Șor vrea să-l aducă la Bălți pe Kirkorov. Primăria a refuzat solicitarea

UPDATE 15:10 Primăria Bălți a respins cererea lui Ilan Șor de a organiza la Bălți concertul lui Filip Kirkorov. Anunțul a fost făcut de Direcția juridică al primăriei, la solicitarea NM. Aceștia au invocat că solicitarea trebuie depusă cu 20 de zile înainte de eveniment.

Potrivit sursei citate, la 24 mai, primăria a primit o cerere de organizare a unui eveniment, în data de 5 iunie, de la asociația obștească „Proiecte Sociale”, semnată de un oarecare Sergiu Șargu.

Știrea inițială:După ce au rămas recent fără imunitate, deputații Ilan Șor și Marina Tauber intenționează să organizeze un concert la Bălți cu participarea interpretului rus Filip Kirkorov. Însă, Primăria municipului Bălți nu a aprobat deocamdată această solicitare. În acest context, Tauber a declarat luni dimineață, că angajați din primărie încearcă „să pună bețe în roate și să împiedice organizarea concertului”.

Prin urmare, Marina Tauber solicită un răspuns până la ora 15:00, în ceea ce privește autorizația, pentru a începe pregătirile pentru organizarea evenimentului.

„Oamenii au fost foarte entuziasmați, emoțiile au fost pozitive la anunțul potrivit căruia interpretul rus Filip Kirkorov va evolua la Bălți și vom putea, împreună, să-i ascultăm melodiile preferate. Din păcate, de o săptămână așteptăm răspunsul din partea Primăriei. Am verificat și în această dimineață e-mail-urile, dar în zădar”, a declarat Marina Tauber.

În cazul în care răspunsul Primăriei Bălți va întârzia, Marina Tauber susține că va merge să discute personal cu angajații instituției, pentru a afla motivul tergiversării eliberării autorizației privind organizarea concertului lui Filip Kirkorov.

Direcția juridică a municipiului Bălți a confirmat pentru NM că a primit o cerere în acest sens, însă a promis că va oferi ulterior informații dacă primăria va aproba solicitarea lui Șor.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: