Soroca: un bărbat, găsit mort în curtea unui bloc locativ. Suspectă – o tânără de 21 de ani
Full Article 2 minutes read

Soroca: un bărbat, găsit mort în curtea unui bloc locativ. Suspectă – o tânără de 21 de ani

O tânără de 21 de ani a fost reținută de polițiștii din Soroca. Potrivit oamenilor legii, aceasta ar fi omorât un bărbat de 72 de ani, după ce ar fi consumat alcool cu acesta. Cazul a avut loc în noaptea de 29 august, în curtea unui bloc locativ din orașul Soroca. 

Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, poliția din Soroca a fost alertată de o persoană. Aceasta a declarat că a depistat o persoană la sol în curtea unui bloc locativ din municipiul Soroca.

„Ajunși la fața locului, polițiștii preliminar au constatat că aflându-se în curtea unui bloc locativ din orașul Soroca, între un bărbat de 72 de ani și o tânără de 21 de ani ar fi avut loc un conflict verbal, pe fonul consumului de alcool. Ulterior tânăra a mers la domiciliul tatălui său, din apropiere, de unde s-a întors cu un cuțit și i-a aplicat bărbatului de 72 de ani o lovitură în regiunea pieptului și s-a eschivat de la fața locului”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

În urma leziunii primite, bărbatul a decedat pe loc.

Urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii din Soroca, la scurt timp femeia a fost localizată. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: