Sportivul moldovean Alexandrin Guțu a cucerit bronzul la turneul de lupte greco-romane din Egipt
Full Article 40 second read

Sportivul moldovean Alexandrin Guțu a cucerit bronzul la turneul de lupte greco-romane din Egipt

Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a cucerit medalia de bronz la turneul Ibrahim Moustafa din Egipt. Anunțul a fost făcut, pe 24 februarie, de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Sportivul moldovean a concurat în categoria de greutate de 77 kg.

În prima luptă acesta a fost învins cu 1-11 de viitorul finalist, kazahul Demeu Zhadrayev, vice-campion mondial în 2017.

Ajuns în recalificări, Alexandrin Guțu a dispus de georgianul Iuri Lomadze, iar în meciul pentru medalia de bronz l-a învins cu 6-4 pe suedezul Per Albin Olofsson.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: