Ștefan Gațcan și-a retras cererea de depunere a mandatului de deputat
Full Article 2 minutes read

Ștefan Gațcan și-a retras cererea de depunere a mandatului de deputat

Ștefan Gațcan și-a retras cererea de depunere a mandatului de deputat. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței din 9 iulie, de către deputatul PSRM Vladimir Bolea.

x

Deputata Platformei Demnitate și Adevăr Maria Ciobanu i-a cerut lui Ștefan Gațcan să relateze de la tribuna centrală unde a dispărut și dacă „are toți dinții în gură” și a condamnat traseismul politic. În replică, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a spus că regretă o asemenea abordare din partea deputatei și i-a amintit că aceasta a făcut parte anterior din PLDM.

„Eu am spus-o și repet: PDM este campion la traseim și coruperea deputaților. Dar ceea ce a făcut Gațcan este o rușine fără precedent. Dacă mai aveți șira spinării, părăsiți parlamentul!”, a declarat Ciobanu.

Vlad Bătrâncea i-a reproșat că nu are dreptul să dea „lecții de moralitate”.

Și președintele de onoare al PDM a cerut dreptul la replică. El a spus că formațiunea a avut „cel mai mult de suferit” din cauza traseismului politic și i-a amintit Mariei Ciobanu că a făcut parte din trei partide.

Iar deputatul Platformei DA Vasile Năstase a întrebat din ce motiv Ștefan Gațcan nu se află în autoizolare timp de 14 zile, după ce a fost în afara țării. Acesta nu a primit niciun răspuns.

Precizăm că Ștefan Gațcan nu a răspuns la nicio întrebare în care a fost vizat.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: