Stoianoglo, despre declarația lui Ceban: „Nu am autorizat nicio investigație în privința lui”
Full Article 2 minutes read

Stoianoglo, despre declarația lui Ceban: „Nu am autorizat nicio investigație în privința lui”

Primarul capitalei Ion Ceban nu figurează în niciun dosar instrumentat de procurori la ziua de azi. Declarația a fost făcută de către procurorul general Alexandr Stoianoglo, în cadrul unei conferințe de presă din 20 septembrie.

Stoianoglo a răspuns că a aflat despre declarațiile lui Ion Ceban în dimineața de astăzi.

„Din partea domnului primar nu am primit niciun denunț. Pot să vă spun că în procedura Procuraturii și a organelor urmăririi penale noi nu avem dosare în privința domnului primar și, respectiv, nu am autorizat nicio investigație în privința lui”, a comentat procurorul general.

Întrebat dacă Procuratura va cerceta informațiile doar dacă edilul va depune o plângere, Stoianoglo a răspuns: „Desigur, depinde numai de el”.

Amintim că, în timpul ședinței serviciilor Primăriei din 20 septembrie, primarul capitalei Ion Ceban a declarat că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar pregăti o campanie de denigrare a sa și ar fi contractat în acest scop o companie condusă de un cetățean al României. Mai mult, edilul susține că este urmărit de „structurile speciale” și ar urma să fie desfășurate percheziții acasă la el, dar și în biroul său din clădirea Primăriei, soldate cu plasarea sa în arest.

Reacția Guvernului la aceste acuzații o găsiți AICI.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: