„STOP Dodon”. Blocul UNIREA va organiza un protest în centrul capitalei
Full Article 2 minutes read

„STOP Dodon”. Blocul UNIREA va organiza un protest în centrul capitalei

Mișcarea Politică UNIREA (MPU) inițiază acțiunea de protest „STOP Dodon”. Anunțul a fost făcut de președintele blocului din cinci formațiuni, Dorin Chirtoacă. Pe pagina sa de Facebeook, a menționat că acțiunea va avea caracter „permanent”, iar primul eveniment va avea loc vineri, 14 februarie.

„Mișcarea Politică UNIREA (MPU) condamnă decizia guvernului de a rechema, peste noapte, 6 ambasadori, inclusiv și în special, a ambasadorului RM în România, Mihai Gribincea. Amintim că acest lucru are loc în contextul încercării regimului Dodon de a anula realizările Mișcării de Eliberare Națională și de resovietizare a RM”, a scris Chirtoacă.

„În loc să-l demită pe ministrul Ciocoi și să aibă o atitudine responsabilă, guvernul a preferat să facă o diversiune, rechemând, fara nicio explicație, 6 ambasadori, lovind astfel, din nou, în imaginea RM. MPU constată incapacitatea regimului degradat, Dodon, de a urma o agenda minimă, conformă cu interesele RM. Reiteram poziția noastră: cea mai bună soluție este ca regimul Dodon să plece, benevol”, a conchis președintele Partidului Liberal.

Prima acțiune a Mișcării politice UNIREA va avea loc vineri, 14 februarie la ora 12:00, la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfânt.

Susțineți-ne cu un like la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: