Strada pe care este amplasată Ambasada Rusiei din Vilnius, redenumită în „Eroii Ucrainei”
Full Article 1 minutes read

Strada pe care este amplasată Ambasada Rusiei din Vilnius, redenumită în „Eroii Ucrainei”

Primarul orașului Vilnius, Remigijus Šimašius, a anunțat pe 3 martie că strada pe care este amplasată Ambasada Rusiei din oraș va fi redenumită în „Eroii Ucrainei” (Ukrainos Didvyrių g.).

Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a oficialului. Edilul le-a recomandat angajaților instituției diplomatice să își dea comandă de cărți de vizită noi și să se asigure că a fost indicată noua denumire a străzii.

Bănuiesc că poșta ar putea să nu livreze scrisorile, dacă adresa indicată este incorectă”, a menționat acesta.

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Parlamentul de la Chișinău s-a întrunit seara în ședință și a votat pentru instituirea stării de alertă în Republica Moldova, pe o durată de 60 de zile.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A opta zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: