Strășeni: un băiat de 16 ani a anunțat poliția că și-a omorât mama. Ce au stabilit oamenii legii 
Full Article 2 minutes read

Strășeni: un băiat de 16 ani a anunțat poliția că și-a omorât mama. Ce au stabilit oamenii legii 

Un băiat de 16 ani a anunțat poliția din Strășeni că și-a omorât mama. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima ar fi avut un conflict cu fiul său, în timpul căruia ultimul i-a aplicat multiple lovituri. În rezultat, femeia de 39 de ani a decedat. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit oamenilor legii, anterior, acesta a fost cercetat penal pentru furt.

Pe 15 august, poliția Republicii Moldova a anunțat că oamenii legii din Strășeni au fost sesizați de către un tânăr care a declarat că și-ar fi omorât mama. Apelul a fost efectuat puțin după miezul nopții.

„La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că suspectul, un tânăr de 16 ani din Strășeni, și-ar fi ucis la domiciliu propria mamă. Preliminar, victima ar fi avut un conflict cu feciorul său, în timpul căruia ultimul i-a aplicat multiple lovituri, iar din cauza traumelor primite, femeia de 39 de ani a decedat la fața locului”, au comunicat reprezentanții poliției.

Polițiștii au reținut suspectul pentru 72 de ore. Se menționează că anterior acesta a fost cercetat penal pentru furt.

„Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru violență în familie, acțiune intenționată comisă de un membru al familiei în privința altui membru al familiei manifestată prin: maltratare și alte acțiuni violente, care au cauzat decesul victimei”, au adăugat oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: