Strășeni: un bărbat și-ar fi înjunghiat mortal concubina. A fost condamnat la 16 ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

Strășeni: un bărbat și-ar fi înjunghiat mortal concubina. A fost condamnat la 16 ani de închisoare

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce în februarie și-ar fi omorât concubina. Femeia, potrivit procurorilor, a fost înjunghiată de patru ori iar în urma leziunilor suportate a decedat. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția. 

Procuratura Generală a raportat că un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru omorul concubinei. Acesta își va executa pedeapsa în penitenciar de tip închis. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Strășeni, sediul Central, pe 30 aprilie.

„Inculpatul, la 7 februarie curent, aflându-se în satul Căpriana, raionul Strășeni, fiind în stare de ebrietate alcoolică, având asupra sa un cuțit, în jurul orei 10:00 s-a deplasat la domiciliul unui consătean, unde cunoștea că se află concubina sa. Intrând în locuința ultimului, s-a apropiat de femeie și a înjunghiat-o de patru ori. (…) În urma leziunilor suportate, victima a decedat”, au comunicat procurorii.

Potrivit sursei, fiul femeii a declarat că mama sa era deseori maltratată de inculpat.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

În prezent bărbatul se află în arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. „Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă”, au precizat reprezentanții Procuraturii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: