„Sunt foarte recunoscător pentru tot”. Leo Messi și-a luat rămas bun în lacrimi de la FC Barcelona (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Sunt foarte recunoscător pentru tot”. Leo Messi și-a luat rămas bun în lacrimi de la FC Barcelona (VIDEO)

Leo Messi și-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona, de la fani și de la colegi duminică, 8 august, într-o conferință de presă, informează Digi24.

„Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot”, a spus Messi.

„Nu credeam ca voi spune vreodată „la revedere”. Nu credeam că voi ajunge la momentul la care voi pleca. Trebuie să spun din nou că sunt foarte recunoscător pentru iubirea pe care mi-au arătat-o. Am făcut tot timpul ce am putut ca să fiu cel mai bun din lume și clubul Barcelona să fie cel mai bun din lume”, a mai spus fotbalistul.

Potrivit digisport.ro, Messi este aşteptat în cursul zilei de duminică în capitala Franţei, unde urmează să semneze un contract cu Paris Saint-Germain.

Menționăm că joi, 5 august, clubul FC Barcelona a anunțat despre plecarea lui Messi. Într-un comunicat, clubul a explicat că în ciuda înțelegerii la care a ajuns în urmă cu trei săptămâni cu Messi pentru semnarea unui nou contract, „obstacolele economice și structurale” împiedică înregistrarea acestei înțelegeri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: