Surse NM: Străinul care a fugit din aeroportul Chișinău după ce a primit interdicție de intrare în țară, s-a refugiat în Ambasada Azerbaidjanului
Full Article 2 minutes read

Surse NM: Străinul care a fugit din aeroportul Chișinău după ce a primit interdicție de intrare în țară, s-a refugiat în Ambasada Azerbaidjanului

Au apărut noi informații despre bărbatul care a reușit să fugă din Aeroportul Chișinău, după ce a primit interdicție de intrare în Republica Moldova. Potrivit surselor NM, acesta a reușit să ajungă la Ambasada Azerbaidjanului și deocamdată se află acolo. 

Bărbatul de 38 de ani a ajuns la Aeroportul Chișinău pe 5 noiembrie, cu o rută din Turcia. Ulterior, acestuia i s-a interzis intrarea în țară, însă el a reușit să fugă din Aeroport. A doua zi, pe 6 noiembrie, Inspectoratul general al Poliției a anunțat că a reușit să stabilească locul în care se află bărbatul.

Angajații poliției au localizat bărbatul în capitală. Cazul urmează a fi documentat conform tuturor normelor legale. Mulțumim colegilor pentru activitate și cetățenilor pentru implicare”, au comunicat oamenii legii, pe 6 noiembrie.

Deocamdată nu este clar cum anume a reușit individul să părăsească incita Aeroportului Chișinău și să ajungă la Ambasada Azerbaidjanului și nici cum vor proceda angajații misiunii diplomatice.

UPDATE (16:40) Contactați de NM, reprezentanții Ambasadei Azerbaidjanului au menționat că nu dispun de informații despre acest caz, iar consulul nu se află în incinta misiunii diplomatice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: