Sute de oameni au pășit pragul Guvernului ca să participe la o campanie. Gavrilița: „Sunt mândră”
Full Article 1 minutes read

Sute de oameni au pășit pragul Guvernului ca să participe la o campanie. Gavrilița: „Sunt mândră”

Recent, Guvernul Republicii Moldova a lansat campania „Biblioteca de sub brad”. Pe 6 ianuarie, reprezentanții Guvernului spun că timp de câteva zile, sute de oameni au venit să aducă colecții întregi de cărți.

S-au alăturat campaniei elevii unor licee din capitală și din suburbii, dar și angajații ministerelor și agențiilor subordonate Executivului.

Și prim-ministra Natalia Gavrilița a adus mai multe cărți.

„Am completat numărul cărților adunate în cadrul campaniei cu un set de literatură care a marcat primii ani din viața copilului meu – povești și întâmplări ale celor mai îndrăgiți eroi, dar și cărți pe care le-am considerat utile pentru copii. (…) Sunt mândră că o astfel de inițiativă a reușit să adune atât de mulți oameni”, a comunicat Gavrilița.

Lucrările literare colectate în cadrul campaniei vor ajunge pe rafturile câtorva biblioteci școlare din mai multe localități ale țării, dar și la un spital pentru copii. Se menționează că până în prezent peste 2 mii de cărți au fost donate în cadrul campaniei, inițiată de Guvern.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: