Tânăra dispărută din Orhei: mașina în care a urcat fata, localizată; șoferul, reținut. Poliția: bărbatul nu colaborează cu ancheta 
Full Article 3 minutes read

Tânăra dispărută din Orhei: mașina în care a urcat fata, localizată; șoferul, reținut. Poliția: bărbatul nu colaborează cu ancheta 

Fata de 19 ani, dispărută de câteva zile și care potrivit presei este însărcinată în șase luni, este căutată de sute de polițiști cu drone, inclusiv bărci. Ea a dispărut de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Acum este căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, inclusiv clădiri părăsite. Aseară mașina în care a urcat fata a fost localizată iar șoferul acesteia a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu colaborează cu ancheta. Precizările au fost făcute pe 17 aprilie de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. 

Reprezentanții Poliției au declarat că de 5 zile sunt „în alertă și caută neîncetat tânăra dispărută de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie”.

Totodată, polițiștii au menționat că aseară mașina în care a urcat fata a fost localizată iar șoferul acesteia a fost „identificat și găsit”. S-a întâmplat „după ce polițiștii au stopat și verificat fiecare automobil de aceeași marcă, în contextul în care numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere video nu era vizibil”.

„Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Acesta nu colaborează cu ancheta. La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tânăra”, au comunicat oamenii legii.

Poliția a declarat că fata este căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații.

„Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ne-ar fi clare circumstanțele. În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, colegii din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei”, au comunicat reprezentanții Poliției.

Oamenii legii au solicitat în continuare suportul cetățenilor. Semnalmentele fetei: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui. În momentul plecării, aceasta purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră. Persoanele care dețin orice fel de informații sunt rugate să contacteze imediat la 112 sau la numărul 078325001.

Menționăm, o fată de 19 ani dintr-o localitate din Orhei a dispărut fără urmă de câteva zile. S-a întâmplat după ce tânăra a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Fata se întorcea dintr-o localitate vecină, unde făcea meditații cu un copil. Ea învăța la Colegiul Pedagogic din orașul Orhei și, totodată, oferea servicii de meditații unor copii. Aceasta, potrivit presei, este însărcinată în șase luni. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: