O fată de 19 ani, însărcinată în șase luni, căutată de voluntari, polițiști și carabinieri: a dispărut de câteva zile
Full Article 2 minutes read

O fată de 19 ani, însărcinată în șase luni, căutată de voluntari, polițiști și carabinieri: a dispărut de câteva zile

O tânără de 19 ani, însărcinată în șase luni, a dispărut fără urmă de câteva zile. Ultima dată a fost văzută urcând într-un automobil străin, după care cei apropiați nu au mai auzit nimic de ea. Fata se întorcea dintr-o localitate vecină, unde făcea meditații cu un copil. Aceasta este căutată acum de zeci de voluntari, polițiști și carabinieri, scrie tv8.md.

Tânăra de 19 ani a dispărut în seara de 12 aprilie. Era însărcinată în 6 luni, a comunicat iubitul ei, potrivit sursei citate.

Ea învăța la Colegiul Pedagogic din orașul Orhei și oferea servicii de meditații unor copii. În seara respectivă, aproximativ la ora 21.00, tânăra se întorcea de la o oră de meditații. Pentru a ajunge în căminul unde era cazată, tânăra l-a telefonat pe iubitul ei să vină să o ia cu mașina. Cel din urmă nu a putut să meargă, dar l-ar fi rugat pe amicul său. Ajuns în stația de unde urma să o ia pe tânără, șoferul nu ar fi găsit-o.

Potrivit oamenilor legii, camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care tânăra, aflată în stația de așteptare a transportului public, a urcat într-un automobil Ford.

Potrivit informațiilor obținute de sursa citată, după ce automobilul a plecat din stație, acesta s-a îndreptat spre o zonă industrială din oraș, unde a staționat în jur de șapte minute. Ulterior, automobilul s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

Mama tinerei a spus că ultima dată a discutat cu fiica ei cu două zile înainte ca aceasta să dispară.

Zeci de echipe de voluntari, polițiști și carabinieri au început căutările, în speranța că o vor găsi pe tânăra dispărută.

Tânăra se numește Ana-Maria, are 1.65 m înălțime, păr castaniu și ochi căprui. În momentul plecării purta pantaloni negri, tricou alb și o bluză neagră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: