Tehnică militară, observată pe străzile din Chișinău: Se deplasa de la centrul de instruire la locul de dislocare permanent
Full Article 2 minutes read

Tehnică militară, observată pe străzile din Chișinău: Se deplasa de la centrul de instruire la locul de dislocare permanent

Mai multe unități de tehnică militară de transport s-au deplasat în această dimineață pe străzile municipiului Chișinău. Reprezentanții Ministerului Apărării declară că acestea sunt din dotarea Armatei Naționale și se deplasau de la centrul de instruire la locul de dislocare permanent.

„În legătură cu informațiile privind deplasarea în această dimineață a unor unități de tehnică militară de transport pe străzile municipiului Chișinău, Ministerul Apărării face următoarele precizări: confirmăm că unitățile respective sunt din dotarea Armatei Naționale și se deplasau de la centrul de instruire la locul de dislocare permanent”, se arată într-o declarație a Ministerului.

Autoritățile mai spun că în perioada respectivă sunt planificate deplasări de unități de tehnică și în alte garnizoane.

***

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina.

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat mobilizare generală. Bărbații cu vârstele curprinse între 18 și 60 de ani nu pot ieși din țară. Liderul de la Kiev a anunțat că în Ucraina au pătruns grupe de diversioniști, care vor încerca să îl asasineze. Presa din țara vecină anunță că blindate rusești se îndreaptă spre Kiev. NM relatează cele mai noi și importante informații.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: