Tehnică militară pe drumurile din Moldova pe timp de noapte: imagini de la Fălești VIDEO
Full Article 2 minutes read

Tehnică militară pe drumurile din Moldova pe timp de noapte: imagini de la Fălești VIDEO

Până în iulie, pe timpul nopții – pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, va circula tehnica militară din dotarea Armatei Naționale. NewsMaker a intrat în posesia unei imagini video cu tehnica care s-a deplasat pe un drum din Fălești. Ministerul Apărării a informat repetat, pe 5 iunie, că unitățile vor circula noaptea pentru a nu perturba traficul rutier și că deplasarea acestora nu are tangență cu situația de securitate din regiune.

Ministerul Apărării a declarat că, în perioada mai-iulie, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare.

„Unitățile de tehnică vor circula pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, pe timpul nopții, pentru a nu perturba traficul rutier. Deplasarea tehnicii are loc în conformitate cu Planul activității Armatei Naționale pentru anul 2024 și nu are tangență cu situația de securitate din regiune. Rugăm toți cetățenii să nu distribuie informație neconfirmată de sursele oficiale”, au comunicat reprezentanții Ministerului.

Amintim, pe 20 mai curent, Ministerul Apărării anunța că locuitorii din centrul și nordul Republicii Moldova vor putea observa, pe timp de noapte, cum circulă unități de tehnică militară și a atenționat că tehnica aparține Armatei Naționale și se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare, în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: