Temperaturi de până la +35°C: în Moldova s-a anunțat cod galben de caniculă 
Full Article 1 minutes read

Temperaturi de până la +35°C: în Moldova s-a anunțat cod galben de caniculă 

Republica Moldova se va afla pe 15 august sub cod galben de caniculă. Temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33..+35°C. Potrivit meteorologilor, vremea poate deveni periculoasă pentru anumite activităţi socio-economice. Menționăm, până pe 16 august, pe întreg teritoriul țării, este valabilă și avertizarea de cod galben de pericol de incendiu.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare – cod galben de caniculă. Fenomenul va viza întreaga țară. Acesta a fost emis pe 14 august, însă va fi valabil pe 15 august.

„Pe arii extinse, temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33..+35°C”, au precizat reprezentanții Serviciului.

Instituția a mai spus că în condiții de cod galben, vremea poate deveni periculoasă pentru anumite activități socio-economice.

„Vă rugăm să luați măsuri de precauție adecvate”, au adăugat reprezentanții Serviciului.

Temperaturi de până la +35°C: în Moldova s-a anunțat cod galben de caniculă 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova

Precizăm, până pe 16 august, pe întreg teritoriul țării, este valabil și codul galben de pericol de incendiu. Avertizarea a fost emisă pe 9 august.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: