Temperaturi mai mici, ploi și vânt puternic. În Moldova se schimbă brusc vremea
Full Article 50 second read

Temperaturi mai mici, ploi și vânt puternic. În Moldova se schimbă brusc vremea

Meteorologii au emis cod galben de schimbare bruscă a vremii. Avertizarea va fi valabilă, în perioada 17-18 aprilie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Sunt așteptate ploi puternice, pe alocuri cu descărcări electrice, și intensificări ale vântului. Totodată, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-10°С.

Serviciul hidrometeorologic de stat a anunțat că în perioada 17-18 aprilie se va schimba brusc vremea, în legătură cu deplasarea unui ciclon în apropierea teritoriului Republicii Moldova.

„Vor cădea ploi în raioanele de nord și centrale puternice (15-45 l/m2), pe 17 aprilie ziua izolat la sud cu descărcări electrice. Vântul va avea intensificări, pe 17 aprilie cu precădere în raioanele de sud-est, iar pe 18 aprilie izolat pe teritoriul țării, cu viteze de până la 15-18 m/s. Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-10°С”, au comunicat reprezentanții Serviciului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: