Tentativă de contrabandă cu plombe dentare, deconspirată la Otaci: Vameșii au confiscat 60 de cutii
Full Article 40 second read

Tentativă de contrabandă cu plombe dentare, deconspirată la Otaci: Vameșii au confiscat 60 de cutii

Angajații Serviciului Vamal au contracarat o tentativă de contrabandă cu plombe dentare. Incidentul s-a produs pe 6 ianuarie la postul vamal Otaci.

Vameșii au supus controlului de specialitate un autocar cu pasageri, care se deplasa din Kiev spre Republica Moldova.

În rezultatul verificărilor, în bagajele personale ale unui pasager au fost depistate 60 cutii cu plombe dentare, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe acest caz este un cetățean al Uzbekistanului, în vârstă de 36 de ani.

Marfa nedeclarată a fost ridicată şi este pasibilă confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional în conformitate cu prevederile articolului 287 alin. (10) Cod Contravențional.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: