Termoelectrica recomandă locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică
Full Article 50 second read

Termoelectrica recomandă locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică

Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ și locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică de la branșamentul blocului, pentru a evita supraîncălzirea locuințelor și a asigura un confort termic optim. Anunțul vine în contextul temperaturilor ridicate din această perioadă. 

Astfel, pe parcursul zilei, atunci când temperaturile sunt ridicate, e necesar ca reprezentanții fondului locativ să intervină pentru a diminua consumul de energie termică, sau chiar să sisteze livrarea, iar seara, la necesitate, consumul să fie reluat, anunță Termoelectrica.

Mai mult, în cazul în care administratorii blocurilor întâmpină anumite dificultăți în reglarea sau sistarea căldurii din bloc, inginerii Termoelectrica sunt gata să intervină oricând, pentru a oferi tot suportul necesar.

Precizăm că Termoelectrica asigură cu energie termică 4425 de imobile, dintre care: 466 instituții bugetare, 784 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 209 mii de apartamente și 315 case particulare din municipiul Chișinău.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: