Țîcu va depune o sesizare la CC pentru scoaterea în afara legii a Partidului Șor. Reacția lui Tauber (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Țîcu va depune o sesizare la CC pentru scoaterea în afara legii a Partidului Șor. Reacția lui Tauber (VIDEO)

Deputatul Octavian Țîcu va depune o sesizare la Curtea Constituțională pentru scoaterea în afara legii a Partidului Șor. Despre acest lucru, Țîcu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 31 martie. 

„În activitatea sa, partidul a admis o serie de încălcări a legislației prin coruperea alegătorilor, implicarea persoanelor străine în campania electorală, finanțare ilegală și acte acțiuni criminale, care sunt contrare pluralismului politic, a principiului statului de drept, a suveranității și independenței, a integrității teritoriale a Republicii Moldova”, a declarat Octavian Țîcu.

„Este vorba despre trei capete de acuzare grave care ne dau motivul să considerăm Partidul Șor unul neconstituțional și pasibil de a fi scos în afara legii: încălcarea repetată a legislației electorale a Republicii Moldova de către Partidul Șor, coruperea sistematică a alegătorilor și acuzarea conducerii partidului și altor membri de acțiuni de corupție”, a mai spus Octavian Țîcu.

Ulterior, deputata Partidului Șor, Mariana Tauber a venit cu o reacție la acest subiect.

„După Andrei Năstase, încă o nulitate politică a ieșit la rampă cu acuzații la adresa Partidului Șor. Țîcu, ca și Năstase, este zero. Iar, după cum bine știm, zero plus zero, tot zero face. Și rezultatul acțiunilor voastre împotriva noastră tot în jurul acestei cifre va rămâne”, a scris Tauber pe pagina sa de Facebook.

„Să nu credeți că vom lăsa lucrurile așa. Veți răspunde în instanță pentru toate învinuirile false pe care ni le-ați adus. Să vedem atunci cât de curajos veți fi”, a mai spus Tauber.

 

Țîcu, „sandala lui Socrate”, și-a găsit perechea potrivită. Împreună cu Andrei Năstase, care are deja titlu onorific dat…

Publicată de Marina Tauber Oficial pe Miercuri, 31 martie 2021

Anterior, reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au depus o sesizare la Curtea Constituțională, prin care solicită scoaterea în afara legii a Partidului Șor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: