Țigările se scumpesc. Noile prevederi ale Codului Fiscal au intrat în vigoare
Full Article 40 second read

Țigările se scumpesc. Noile prevederi ale Codului Fiscal au intrat în vigoare

Începând cu 1 aprilie, în Republica Moldova au intrat în vigoare noile modificări ale Codului Fiscal, privind prețul de referință pentru vânzarea țigărilor și trabucurilor. Mai exact, este interzisă vânzarea acestor produse, către consumatori, la un preț mai mic de 35 de ei.

Astfel, va fi interzisă vânzarea produselor din tutun cu prețuri mai mici de 35 de lei către consumatori în punctele de vânzare cu amănuntul.

Vânzarea țigărilor și trabucurilor la un preț mai mic decât cele de referință va atrage după sine o amendă de la 8 750 la10 000 de lei pentru persoanele fizice și  de la 12 500 la 15 000 de lei pentru persoanele cu funcții de răspundere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: