Tinerii din PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA și-au manifestat susținerea pentru Maia Sandu
Full Article 3 minutes read

Tinerii din PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA și-au manifestat susținerea pentru Maia Sandu

Membrii echipelor de tineret ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Partidul Unității Naționale (PUN) și Blocul „UNIREA” au organizat o conferință de presă în fața clădirii președinției. Aceștia au îndemnat tinerii să o voteze pe Maia Sandu în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale. 

„Este clar pentru toată lumea că Moldova se află la marginea prăpastiei, suntem copleșiți de sărăcie, de corupție, de hoție și cel mai grav este că tinerii pleacă. 140 de mii de tineri au plecat în ultimii patru ani, trebuie să facem ceva. Cel mai bun instrument pe care îl avem este votul”, a declarat deputatul PAS Radu Marian.

La eveniment a participat și deputatul Dinu Plîngău, care a menționat că este secretarul Blocului ACUM, fracțiunea Platforma DA. Acesta a îndemnat tinerii să iasă la vot, pentru a lăsa în urmă „trecutul dubios”.

„Îndemn toți tinerii pe 15 noiembrie să iasă la vot, să începem o nouă etapă în dezvoltarea Republicii Moldova. Acest lucru se poate produce doar prin implicarea fiecărui dintre noi”, a declarat Plîngău.

Ion Cobîșenco, vicepreședintele PUN și vicepreședinte al Organizației de tineret din cadrul formațiunii, a remarcat unitatea organizațiilor de tineret din cadrul partidelor de dreapta.

„Vreau să vă asigur că viitorul politic al Moldovei arată frumos, cu tineri dornici de schimbare și gata de compromisuri doar pentru binele țării. La 15 noiembrie 2020 va fi un moment important în istoria Moldovei, un moment de cotitură, iar noi, prin vot masiv, putem schimba soarta acestei țări”, a declarat reprezentantul PUN și a îndemnat tinerii să își convingă rudele să voteze.

Ion Cobîșenco a adresat un mesaj și pentru unioniști: „Trebuie să ne răzbunăm pe acest președinte care niciodată nu a avut o vizită în țara noastră vecină – România, principalul partener economic al Republicii Moldova”.

Tinerii din PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA și-au manifestat susținerea pentru Maia Sandu

privesc.eu

Iar Ilie Crețu, reprezentantul Blocului UNIREA a atras atenția asupra falsurilor care sunt promovate tot mai intens în contextul scrutinului prezidențial.

„Este de datoria noastră se ne solidarizăm împotriva regimului criminal, oligarhic și mafiot care în fiecare zi ne minte și ne face să roșim. În ultima săptămână, minciunile lui Dodon s-au înmulțit la 10. Am găsit un pliant și am crezut că este al Maiei Sandu, dar am aflat că este finanțat din bugetul lui Igor Dodon. Astfel de minciuni sunt și în ziare, la radio, la TV și pe rețelele de socializare”, a declarat Crețu.

 

Tinerii din PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA și-au manifestat susținerea pentru Maia Sandu

privesc.eu

***

Turul II al alegerilor prezidențiale se va desfășura pe 15 noiembrie. Alegătorii vor trebui să voteze pentru Igor Dodon sau Maia Sandu.

În urma turului I de scrutin, Platforma DA, PUN, PLDM și Blocul UNIREA au anunțat că o susțin necondiționat pe Maia Sandu.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: