Tiraspolul susține că din Ucraina au fost lansate mai multe drone spre Cobasna, urmate de focuri de armă
Full Article 1 minutes read

Tiraspolul susține că din Ucraina au fost lansate mai multe drone spre Cobasna, urmate de focuri de armă

Așa-numitul „Minister de Interne” din regiunea transnistreană a publicat detalii oficiale despre situația din satul Cobasna, acolo unde este situat un depozit de muniții, considerat unul dintre cele mai mari din Europa. Kievul nu a comentat deocamdată aceste acuzații.

Noaptea trecută, deasupra satului Cobasna din raionul Rîbnița au fost observate mai multe drone. Aparatele de zbor au fost lansate pe teritoriul Transnistriei din Ucraina. Dimineața, pe 27 aprilie, la 8:45, din partea ucraineană spre localitatea Cobasna au fost trase împușcături. Nu au fost raportate informații despre victime”, se arată în declarație.

În dimineața de 27 aprilie, canalele transnistrene de Telegram au anunțat că în satul Cobasna, acolo unde se află depozitul uriaș de muniții sovietice, s-au auzit focuri de armă. Contactat de NM, copreședintele Comisiei Unificate de Control, care reprezintă regiunea transnistreană, a declarat că situația în localitate este calmă. Potrivit acestuia, a fost tras un singur foc de armă, pe teritoriul Ucrainei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: