Toamna nu cedează? Cum va fi vremea în Moldova, în următoarele 24 de ore
Full Article 40 second read

Toamna nu cedează? Cum va fi vremea în Moldova, în următoarele 24 de ore

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță precipitații și intensificări ale vântului, în următoarele 24 de ore. Meteorologii prognozează vânt moderat și ploi în toată țară începând cu seara de azi, 28 noiembrie, ora 20:00. Avertizarea se va mențin până în seara zilei de 29 noiembrie, ora 20:00.

Meteorologii anunță că noaptea care urmează ne așteptă o nouă serie de precipitații, care vor cădea predominant sub formă de ploaie.

Vântul va sufla din nord-vest slab spre moderat, izolat cu unele intensificări.

Noaptea termometrele vor indica minime între -1..+4°C.

Ziua maximele termice vor oscila între 0..+5°C, iar la sud acestea vor urca până la +9°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: