Toate zborurile către și dinspre Israel au fost sistate. De vină sunt noile tulpini ale coronavirusului
Full Article 2 minutes read

Toate zborurile către și dinspre Israel au fost sistate. De vină sunt noile tulpini ale coronavirusului

Autoritățile din Israel au decis să suspende toate zborurile către și dinspre Israel. Decizia a fost luată din cauza răspândirii noilor tulpini de COVID-19. Aceasta a intrat în vigoare luni, 25 ianuarie 2021 și va fi valabilă până la 31 ianuarie 2021, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Israel, în această perioadă, vor fi în vigoare următoarele măsuri:

1. Se interzice intrarea avioanelor în Israel, cu excepția zborurilor cargo, a celor de stingere a incendiilor și a zborurilor pentru evacuarea medicală de urgență;

2. Este restricționată temporar eliberarea permiselor pentru companiile aeriene israeliene care operează zboruri;

3. Se reduce numărul excepțiilor pentru plecarea pe cale aeriană în afara Israelului, astfel încât să includă numai următoarele cazuri: tratament medical, proceduri judiciare la care persoana este parte, sau participarea la înmormântarea unei rude apropiate.

Directorul general al Ministerului Sănătății și Directorul General al Ministerului Transporturilor sunt împuterniciți să aprobe cererile excepționale de plecare în străinătate din motive umanitare sau de nevoi personale speciale. Interdicția zborurilor se aplică și avioanelor israeliene private.

Decizia intră în vigoare la ora 24:00 astăzi (luni, 25 ianuarie 2021) pentru a permite călătorilor, companiilor aeriene și aeroporturilor să se pregătească de implementarea acesteia. Interzicerea intrării în Israel a avioanelor străine nu se va aplica zborurilor care decolează înainte de intrarea în vigoare a deciziei. Decizia respectivă va fi în vigoare până la 31 ianuarie 2021, cu o posibilă prelungire a termenului dat.

Închiderea aeroportului Ben Gurion.
Sistarea zborurilor către și dinspre Israel

În legătură cu răspândirea noilor…

Publicată de ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel/שגרירות רפובליקת מולדובה בישראל‎ pe Duminică, 24 ianuarie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: