Tragedie la Orhei: un adolescent a fost strivit de o poartă de fotbal, pe care a urcat pentru a face fotografii
Full Article 50 second read

Tragedie la Orhei: un adolescent a fost strivit de o poartă de fotbal, pe care a urcat pentru a face fotografii

Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viață în seara de 18 ianuarie, după ce a urcat pe o poartă metalică de pe un stadion din satul Seliște raionul Orhei, pentru a face fotografii pentru rețelele de socializare. Din spusele poliției, instalația metalică nu era fixată și s-a prăbușit, iar minorul a fost strivit.

Băiatul de 16 ani se afla cu alți minori pe teritoriul stadionului de pe teritoriul școlii din satul Seliște, raionul Orhei.

Din declarațiile martorilor, preliminar s-a stabilit ca victima a intenționat să facă niște poze pentru rețelele de socializare și a urcat pe o poartă metalică. Aceasta nu era fixată și a căzut peste băiat. În urma traumatismelor, minorul a decedat. 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Orhei împreună cu grupa de documentare se află la fața locului și investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: