Tragedie la Orhei: un adolescent a fost strivit de o poartă de fotbal, pe care a urcat pentru a face fotografii
Full Article 50 second read

Tragedie la Orhei: un adolescent a fost strivit de o poartă de fotbal, pe care a urcat pentru a face fotografii

Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viață în seara de 18 ianuarie, după ce a urcat pe o poartă metalică de pe un stadion din satul Seliște raionul Orhei, pentru a face fotografii pentru rețelele de socializare. Din spusele poliției, instalația metalică nu era fixată și s-a prăbușit, iar minorul a fost strivit.

Băiatul de 16 ani se afla cu alți minori pe teritoriul stadionului de pe teritoriul școlii din satul Seliște, raionul Orhei.

Din declarațiile martorilor, preliminar s-a stabilit ca victima a intenționat să facă niște poze pentru rețelele de socializare și a urcat pe o poartă metalică. Aceasta nu era fixată și a căzut peste băiat. În urma traumatismelor, minorul a decedat. 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Orhei împreună cu grupa de documentare se află la fața locului și investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: