Ucraina a lovit cu drone o rafinărie și un depozit de petrol din Rusia VIDEO
Full Article 2 minutes read

Ucraina a lovit cu drone o rafinărie și un depozit de petrol din Rusia VIDEO

Ucraina a lovit cu drone o rafinărie și un depozit de petrol din două regiuni ale Rusiei, scrie The Moscow Times. Atacul a avut loc noaptea trecută. Potrivit autoritățile din Rusia, au izbucnit incendii. Arderea de la rafinăria de petrol din regiunea Rostov, supusă atacului, a fost stinsă de circa 120 de persoane. La depozitul de petrol din regiunea Belgorod a luat foc un rezervor. Patru echipaje de pompieri au luptat cu focul. Victime, în ambele cazuri, nu au fost raportate. 

În regiunea Rostov, o dronă a lovit o rafinărie de petrol din orașul Novoșahtinsk. A izbucnit un incendiu, a raportat guvernatorul regiunii Vasilii Golubev. Conform datelor preliminare, focul s-a extins pe o suprafață de 50 de metri pătrați. Aproximativ 120 de persoane au fost implicate pentru a stinge incendiul, a comunicat Golubev. Se menționează că a fost un atac cu drone repetat, astfel acțiunea de stingere a incendiului a fost oprită.

Ulterior, Golubev a raportat că incendiul de la rafinărie a fost localizat pe o suprafață de 100 de metri pătrați. Conform datelor preliminare, victime nu sunt. 

Potrivit canalului de Telegram „Shot”, atacul cu drone a avut loc în jurul orei două noaptea.

În regiunea Belgorod, o dronă kamikaze ucraineană a atacat un depozit de petrol din regiunea Starîi Oskol – a comunicat guvernatorul regiunii, Veacheslav Gladkov. „În rezultatul exploziei a luat foc un rezervor. Patru echipaje de pompieri au stins rapid focul”, a comunicat Gladkov. Potrivit acestuia, victime nu sunt. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: