UE va oferi un suport suplimetar Moldovei. Iohannis: Este inadmisibil să o lăsăm pradă unor atacuri hibride din partea Rusiei
Full Article 1 minutes read

UE va oferi un suport suplimetar Moldovei. Iohannis: Este inadmisibil să o lăsăm pradă unor atacuri hibride din partea Rusiei

Președintele Românie a declarat că Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar, „consistent”, din partea Uniunii Europene. Liderul român a mai menționat că că este „inadmisibil” ca Republica Moldova „să fie lăsată pradă unor atacuri hibride şi ameninţări verbale din partea Rusiei”, transmite digi24.ro.

Înainte de reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a făcut câteva declarații de presă.

„Un punct special pe care l-aş menţiona: în concluzii, noi am reuşit – colegele şi colegii noştri s-au implicat foarte mult – am reuşit să includem un pasaj relevant pentru Moldova. Moldova va primi un un ajutor suplimentar, consistent, un sprijin din partea UE şi acest lucru credem că este foarte important pentru Moldova, dar şi pentru noi şi pentru toată Europa, fiindcă este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride şi unor ameninţări verbale din partea Rusiei”, a spus președintele român.

Precizăm că preşedintele Klaus Iohannis participă, în perioada 23-24 martie, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European şi la Summitul Euro în format extins.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: