Ultimă oră! Ștefan Gațcan anunță că își depune mandatul de deputat. Cererea, publicată de un deputat PSRM
Full Article 2 minutes read

Ultimă oră! Ștefan Gațcan anunță că își depune mandatul de deputat. Cererea, publicată de un deputat PSRM

Deputatul Ștefan Gațcan a anunțat pe 1 iulie că renunță la mandatul de deputat, pentru a se dedica integral carierei profesionale în medicină. Acesta a mai menționat că rămâne parte a echipei PSRM. Un document în acest sens a fost publicat de către deputatul PSRM Corneliu Furculiță, pe pagina sa de Facebook. 

„Ștefan Gațcan a anunțat decizia de a renunța la mandatul de deputat pentru a se dedica plenar medicinii. Cererea de depunere a mandatului a fost înregistrată, astăzi, la secretariatul Parlamentului. În același timp, Gațcan a mai anunțat că rămâne parte a echipei PSRM și se va fi implica activ în munca grupului social al formațiunii noastre, pentru a utiliza experiența sa profesională în elaborarea și promovarea proiectelor ce țin de politicile de sănătate, atât de așteptate de cetățeni. Fracțiunea PSRM a luat act de această decizie și l-a încurajat pe Ștefan Gațcan să participe cât mai activ în viața Partidului Socialiștilor”, se arată în comentariul publicat de socialistul Corneliu Furculiță.

ComunicatȘtefan Gațcan: renunț la mandatul de deputat, pentru a mă dedica integral carierei profesionale în medicină,…

Posted by Corneliu Furculita on Wednesday, July 1, 2020

De menționat că, cu puțin timp înainte de postarea lui Corneliu Furculiță, deputatul Andrian Candu a scris pe pagina sa de Facebook că live-ul tradițional planificat pentru astăzi se amână.

Ultimă oră! Ștefan Gațcan anunță că își depune mandatul de deputat. Cererea, publicată de un deputat PSRM

Facebook/Andrian Candu

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a anunțat pe 30 iunie că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova. Într-un briefing susținut împreună cu deputații Andrian Candu și Vladimir Cebotari, Gațcan a menționat că decizia îi aparține și a îndemnat foștii colegi să nu îi intimideze familia și prietenii.

În același timp, Andrian Candu și Vladimir Cebotari au menționat că astăzi ar fi avut loc un incident sub podul din cartierul Telecentru, despre care vor sesiza organele de drept. Ulterior, Pro Moldova a publicat mai multe înregistrări video în care ar apărea deputații PSRM Corneliu Furculița și Vlad Bătrîncea.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: