VIDEO Detalii despre „incidentul de sub pod”. Pro Moldova susține că Ștefan Gațcan a fost amenințat de doi deputați socialiști
Full Article 2 minutes read

VIDEO Detalii despre „incidentul de sub pod”. Pro Moldova susține că Ștefan Gațcan a fost amenințat de doi deputați socialiști

Reprezentanții partidului Pro Moldova au publicat detalii despre „incidentul de sub podul de la Telecentru”, care ar fi avut loc pe 30 iunie. Aceștia susțin că Ștefan Gațcan ar fi fost intimidat și amenințat de către deputații PSRM Vlad Bătrîncea și Corneliu Furculiță.

„În drum spre centrul medical privat pe care l-a fondat, dl Gațcan a fost intimidat și oprit abuziv de unii participanți în trafic, aflați în mașina de model BMW X6. După ce automobilul la volanul căruia se afla deputatul Gațcan a fost tras pe dreapta, în mașina acestuia a urcat un personaj în civil cu care au avut loc discuții neamicale. Ulterior, la locul incidentului, au venit deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, care au urcat în automobilul lui Gațcan, l-au intimidat și amenințat inclusiv cu răfuiala fizică și l-au presat să-și depună mandatul”, se arată în declarația publicată pe pagina de Facebook a formațiunii.

Filmul acțiunilor banditești ale socialiștilor lui Igor Dodon.Vlad Cebotari, vicepreședinte PRO MOLDOVA: Anii 90 au trecut, nu se vor mai repeta, avem probe suficiente pentru a acționa hotărât în instanță împotriva acestor abuzuri.Atragem atenția tuturor misiunile diplomatice, organizațiilor internaționale și naționale asupra abuzurilor, filajului și hărțuirii prin intermediul organelor de drept și a acoliților socialiști a deputaților din opoziție. Este foarte grav, nu în ultimul rând din perspectiva alegerilor prezidențiale și eventualelor alegeri parlamentare, utilizarea acestor instituții de stat în bâtă politică pentru eliminarea și/sau discreditarea concurenților politici.

Posted by PRO MOLDOVA on Tuesday, June 30, 2020

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a anunțat pe 30 iunie că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova. Într-un briefing susținut împreună cu deputații Andrian Candu și Vladimir Cebotari, Gațcan a menționat că decizia îi aparține și a îndemnat foștii colegi să nu îi intimideze familia și prietenii.

În același timp, Andrian Candu și Vladimir Cebotari au menționat că astăzi ar fi avut loc un incident sub podul din cartierul Telecentru, despre care vor sesiza organele de drept.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: