Un autocar cu turiști din România s-a ciocnit cu un camion în Bulgaria. Sunt cel puțin 10 victime
Full Article 2 minutes read

Un autocar cu turiști din România s-a ciocnit cu un camion în Bulgaria. Sunt cel puțin 10 victime

Un autobuz care transporta turiști din România a fost implicat, marți, 2 ianuarie, într-un accident în Bulgaria, relatează publicația Novinite, citată de Digi24. În urma impactului cu un camion, zece persoane au fost transportate la spital, o femeie de 62 de ani fiind în stare gravă, scrie Digi24.

Potrivit sursei citate, autobuzul plin cu turiști a intrat în coliziune cu un camion din Turcia pe șoseaua Ruse din Bulgaria. Incidentul a avut loc în jurul prânzului, între satul Volovo și orașul Borovo. Potrivit poliției, autocarul înmatriculat în România era condus de un șofer în vârstă de 36 de ani şi se deplasa în direcția Biala. Într-o curbă la stânga, a derapat şi a acroșat lateral un camion turcesc, condus de un bărbat de 50 de ani, care se deplasa din sens opus spre Ruse. După coliziune, autocarul a ieșit de pe carosabil, relatează postul public de radio BNR.

La fața locului au fost trimise echipe de poliție, pompieri și salvatori. Zece persoane au fost rănite în accident, inclusiv „persoane cu nume grecești şi rusești”, notează BNR.

Toți au fost transportați cu răni ușoare la Spitalul Kanev din Ruse. Printre cei răniți se află şi șoferul autocarului. Celelalte persoane, cu răni mai ușoare, au fost examinate la fața locului. Traficul în zonă a fost deviat.

Acesta este deja al doilea accident pe drumul Ruse-Biala din acest an. Cu o zi înainte, un șofer turc a murit după ce a derapat şi a fost aruncat din mașină.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: