Un avion cu 19 oameni la bord s-a prăbușit în capitala Nepalului: efectua un zbor de testare (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un avion cu 19 oameni la bord s-a prăbușit în capitala Nepalului: efectua un zbor de testare (VIDEO)

Un avion al companiei aeriene nepaleze Saurya Airlines, care avea la bord 19 oameni, s-a prăbușit în timpul unui zbor de testare pe teritoriul aeroportului din capitala Nepalului, Kathmandu. Cazul a avut loc în data de 24 iulie. O singură persoană a supraviețuit – pilotul. 

Incidentul s-a produs pe 24 iulie, în jurul orei locale 11:15 (05:30 GMT), la câteva minute după ce avionul Mitsubishi CRJ-200 a decolat de pe Aeroportul Internațional Tribhuvan. Centrul de coordonare a operațiunilor de căutare și salvare al Autorității Aviației Civile din Nepal a menționat că avionul „a virat la dreapta și s-a prăbușit pe partea de est a pistei”.

După ce s-a prăbușit, aeronava a fost cuprinsă de flăcări, potrivit imaginilor video publicate în mediul online.

La bordul avionului – deținut de Saurya Airlines, se aflau 19 persoane, inclusiv membri ai personalului tehnic al companiei avia și doi membri ai echipajului. 18 persoane au decedat, singurul supraviețuitor fiind pilotul. Aceasta a suferit răni și a fost transportat la spital, transmite BBC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: