Un bărbat a atacat mai mulți trecători la Bălți și a rănit un polițist. Individul a fost împușcat în picioare (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un bărbat a atacat mai mulți trecători la Bălți și a rănit un polițist. Individul a fost împușcat în picioare (VIDEO)

Incident armat la Bălți. Un bărbat agresiv a fost împușcat în picioare de polițiști, după ce a încercat să atace cu un cuțit câțiva oameni și a rănit unul dintre polițiști. Incidentul a avut loc pe 29 mai, la prânz.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în mun. Bălți, în jurul orei 12:30. Individul a sărit în fața unei mașini, a încercat să înjunghieze câțiva oameni, apoi să se sinucidă, dar a fost imobilizat de polițiștii de patrulare.

Poliția a fost alertată precum că un pieton s-ar fi aruncat intenționat în fața unui camion. Șoferul tirului a reușit să frâneze la timp, reușind să evite o tragedie.

În același timp, un alt șofer a oprit și a încercat să se apropie de pieton, cu intenția de a-l ajuta. Acesta, însă, a devenit agresiv. El a scos un cuțit și a amenințat șoferii. La un moment dat, unul dintre conducători a reușit să-l sustragă și să-i ia cuțitul, însă acesta a mai scos din buzunarul hainei al doilea cuțit, continuându-și amenințările.

Între timp, la fața locului, au ajuns inspectorii de patrulare care au încercat să îl calmeze pe atacator. La un moment dat, bărbatul a sărit la alți doi trecători din apropiere.

Polițiștii l-au înconjurat și au încercat să îl dezarmeze, însă unul dintre ei a fost rănit cu cuțitul de către individ. Colegul său a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în sus. Agresorul continua să fie extrem de violent cu toți din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri în membrele inferioare ale acestuia, imobilizându-l.

După ce a căzut la pământ, acesta a încercat să-și aplice o tăietură în regiunea gâtului, pentru a se sinucide, însă polițiștii l-au împiedicat. Oamenii legii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția medicilor. În prezent, acesta se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, organul de urmărire penală și cel al procuraturii urmând să califice acțiunile persoanei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: