Un bărbat a fugit din spitalul din Căușeni, până să afle rezultatul analizelor la COVID-19. Ce au arătat testele
Full Article 2 minutes read

Un bărbat a fugit din spitalul din Căușeni, până să afle rezultatul analizelor la COVID-19. Ce au arătat testele

Un bărbat a fugit din spitalul din Căușeni, unde fusese internat cu suspiciune de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru NM de către șeful Inspectoratului de Poliție Căușeni, Ștefan Burdila, care a precizat că, între timp, rezultatele testelor au arătat că pacientul nu este infectat.

Cazul a avut loc în seara zilei de 20 aprilie. Bărbatul are 31 de ani și este originar din localitatea Selemeț, raionul Cimișlia. Acesta fusese internat pe 19 aprilie în spitalul din Căușeni, unde i s-au recoltat probe pentru confirmarea coronavirusului de tip nou. Fără să aștepte rezultatul analizelor, pacientul a fugit din spital.

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție din Căușeni, inițial, pacientul fusese dat în urmărire, iar oamenii legii au luat măsuri suplimentare pentru a-l găsi în regim de urgență. La scurt timp, forțele de ordine au fost informate că bărbatul nu are coronavirus, prin urmare, s-a decis ca acesta să fie căutat în regim normal.

„Acesta nu reprezintă pericol pentru alți oameni, prin urmare am decis să îl căutăm în regim normal, pentru a nu suprasolicita poliția”, a precizat șeful IP Căușeni.

Până în prezent, în Republica Moldova sunt confirmate 2 548  cazuri de infectare cu noul coronavirus. 69 dintre cazuri au fost înregistrate în Căușeni.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: