Un bărbat de 39 de ani a decedat după ce a căzut peste el o poartă de fotbal de pe un teren din Telenești
Full Article 1 minutes read

Un bărbat de 39 de ani a decedat după ce a căzut peste el o poartă de fotbal de pe un teren din Telenești

Un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața după ce s-a agățat de o poartă de fotbal, care a căzut și l-a lovit în regiunea capului. Cazul a avut loc pe 23 iunie, pe terenul de fotbal din satul Ciulucani, raionul Telenești. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție (IP) Telenești, Elena Băetrău. 

IP Telenești a fost alertat pe 23 iunie, ora 19:34, că un bărbat în vârstă de 39 de ani a decedat pe terenul de fotbal din satul Ciulucani.

Potrivit informațiilor preliminare, în timp ce juca un meci de fotbal, bărbatul s-ar fi agățat de bara orizontală a porții terenului și pierzându-și echilibrul, a căzut la pământ, fiind ulterior lovit de poartă în regiunea capului. Incidentul a dus la decesul bărbatului înainte de sosirea ambulanței.

Oamenii legii investighează cazul pentru a clarifica toate detaliile și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: