Un bărbat din Anenii Noi a decedat, după ce a pierdut controlul unei mașini agricole
Full Article 30 second read

Un bărbat din Anenii Noi a decedat, după ce a pierdut controlul unei mașini agricole

Un bărbat a decedat după ce a pierdut controlul unui motocultor cu remorcă. Cazul a avut loc pe 18 ianuarie, în localitatea Speia din raionul Anenii Noi. 

Polițiștii menționează că astăzi, în jurul orei 10:35, în localitatea Speia s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, conducând un motocultor cu remorcă, a pierdut controlul asupra ghidonului, tamponându-se într-un gard.

În urma traumatismelor primite bărbatul a decedat pe loc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: