Un bărbat din Anenii Noi a decedat, după ce a pierdut controlul unei mașini agricole
Full Article 30 second read

Un bărbat din Anenii Noi a decedat, după ce a pierdut controlul unei mașini agricole

Un bărbat a decedat după ce a pierdut controlul unui motocultor cu remorcă. Cazul a avut loc pe 18 ianuarie, în localitatea Speia din raionul Anenii Noi. 

Polițiștii menționează că astăzi, în jurul orei 10:35, în localitatea Speia s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, conducând un motocultor cu remorcă, a pierdut controlul asupra ghidonului, tamponându-se într-un gard.

În urma traumatismelor primite bărbatul a decedat pe loc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: