UPDATE Focurile de armă din piața din Ceadîr-Lunga s-au dovedit a fi parte dintr-un exercițiu desfășurat de poliție
Full Article 1 minutes read

UPDATE Focurile de armă din piața din Ceadîr-Lunga s-au dovedit a fi parte dintr-un exercițiu desfășurat de poliție

Focuri de armă au fost trase în după-amiaza zilei de azi, 12 octombrie, în piața din Ceadîr-Lunga, regiunea Găgăuzia. Potrivit presei locale, acestea au fost trase de o persoană necunoscută. Ulterior, s-a dovedit că, de fapt, a fost vorba despre un exercițiu tactic.

Prima informație despre incident a fost publicată de portalul local Găgăuz Info, care a precizat că totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de azi, în jurul orei 14:00. Jurnaliștii au contactat-o pe Snejana Tucan, ofițerul de presă al Departamentului de Poliție din Găgăuzia, care le-a spus că polițiștii iau acum măsuri pentru reținerea celui care a deschis focul și că nu au fost raportate victime.

Ulterior, s-a dovedit că, de fapt, totul s-a desfășurat sub controlul poliției.

„A fost un exercițiu de verificare a capacității instituțiilor statului de a reacționa la astfel de incidente. Persoana care a deschis focul, la fel a făcut parte din exercițiu. Astfel de exerciții au loc regulat și în alte regiuni ale țării”, a precizat pentru NM Mariana Bețivu, reprezentanta Inspectoratului General al Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: