Biciclist, spulberat la Florești. IGP: „Se deplasa pe mijlocul carosabilului, fără echipament reflectorizant”
Full Article 40 second read

Biciclist, spulberat la Florești. IGP: „Se deplasa pe mijlocul carosabilului, fără echipament reflectorizant”

Un biciclist în vârstă de 56 de ani a decedat, după ce a fost lovit de un automobil. Tragedia a avut loc în seara zilei în apropierea satului Domulgeni, direcția Chișinău spre Florești, informează Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit oamenilor legii, preliminar s-a stabilit bărbatul se deplasa pe mijlocul carosabilului, fără echipament reflectorizant. La un moment dat, el a fost tamponat cu partea stângă a unui automobil.

IGP anunță că șoferul a fost cel care a anunțat autoritățile responsabile.

Conform procedurilor, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

La moment sunt stabilite toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: