Un cetățean român căutat de INTERPOL pentru infracțiuni extrem de grave a fost reținut în Republica Moldova
Full Article 40 second read

Un cetățean român căutat de INTERPOL pentru infracțiuni extrem de grave a fost reținut în Republica Moldova

Un cetățean român de 43 de ani, care ar fi comis infracțiuni extrem de grave pe teritoriul României, aflat în căutare internațională prin intermediul Interpol, a fost reținut în Republica Moldova de ofițerii Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului Național de Investigații.

Potrivit poliției, în luna mai 2024, bărbatul a pătruns în curtea unei persoane, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu un topor, provocându-i leziuni corporale grave.

Ofițerii de investigație au localizat și reținut individul în municipiul Chișinău.

Pe numele său a fost emis un mandat de arest, iar acesta a fost plasat în penitenciar, urmând să fie extrădat din Republica Moldova în România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: