Un copil a urcat la volanul unei mașini la Cimișlia și s-a izbit într-un copac: doi minori au murit, iar al treilea a fost rănit
Full Article 50 second read

Un copil a urcat la volanul unei mașini la Cimișlia și s-a izbit într-un copac: doi minori au murit, iar al treilea a fost rănit

Doi minori au decedat, iar altul a fost rănit într-un grav accident rutier produs noaptea trecută la intrarea în satul Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia.

Potrivit oamenilor legii, preliminar, un minor de 15 ani, conducând un Volkswagen Golf, având ca pasageri alți doi minori de 13 și 15 ani, deplasându-se pe una dintre străzile principale ale localității a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil, tamponându-se într-un copac.

În urma impactului, șoferul și pasagerul de 15 ani, care se afla pe bancheta din spate a automobilului au decedat la fața locului, iar celălalt pasager, de 13 ani, a fost transportat la spital raional Cimișlia pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: