Un deputat al Dumei de Stat le-a propus colegilor săi din partidul lui Putin să meargă la luptă în Ucraina
Full Article 2 minutes read

Un deputat al Dumei de Stat le-a propus colegilor săi din partidul lui Putin să meargă la luptă în Ucraina

Deputatul Dumei de Stat a Rusiei din partea Partidului Comuniștilor Mihail Matveev, care în luna februarie a pledat împotriva invaziei Ucrainei de către Rusia, le-a propus colegilor săi parlamentari, membri ai partidului „Rusia Unită”, dar și conducătorilor regiunilor să se înscrie voluntari pe front, informează Radio Svoboda.

Pe canalul său oficial de Telegram, deputatul rus a comentat știrea privind eliberarea de sub ocupația rusă a orașului Izium din regiunea Harkov și datele neconfirmate despre faptul că armata ucraineană ar comite ilegalități în localitate.

„Cei din Rusia Unită cu al lor „Rusia e aici pentru totdeauna” și toți deputații și guvernatorii loc, precum și micii șefuleți, care au umplut orașele Rusiei cu sloganele lor Z „Nu-i părăsim pe ai noștri!”, teoretic, ar trebui acum să se împuște sau minimum să se înscrie voluntari pe front, ca să recâștige încrederea înșelată a oamenilor din teritoriile „eliberate” cu sânge”, a scris acesta.

Deputatul de 54 de ani a amintit, de asemenea, de cuvintele guvernatorului regiunii Habarovsk Mihail Degtiarev, care a afirmat că ar fi plecat să lupte în Ucraina, însă nu poate renunța la datoriile sale în calitate de conducător.

Între timp, pe internet a fost lansată o petiție în susținerea trimiterii pe front a guvernatorului regiunii Habarovsk: „Propunem scutirea acestuia de sarcinile de guvernator cu scopul de a-i îndeplini visul – deplasarea pe front pentru participarea la acțiunile militare din prima linie. Semnează petiția, ajută-l pe Mihail Dektiarev să-și atingă visul”.

În momentul publicării acestei știri, petiția a fost semnată de peste 32 de mii de utilizatori.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: