Un garaj cu două nivele din Chișinău a luat foc: un bărbat a decedat 
Full Article 50 second read

Un garaj cu două nivele din Chișinău a luat foc: un bărbat a decedat 

În după amiaza zilei de 10 ianuarie, pompierii au fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu. Acesta a izbucnit într-un garaj cu două nivele, pe strada Ialoveni 98/2 din capitală. Urmare a incendiului, un bărbat de 75 de ani și-a pierdut viața. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) menționează că arderea s-a produs pe teritoriul Cooperativei de Construcții de Garaje nr.126. Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului au fost trimise 3 echipe de salvatori.

În timpul intervenției, angajații Inspectoratului au depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 75 de ani.

Potrivit IGSU, focul a distrus și bunuri materiale dintr-o încăpere cu suprafața de 12 m2 a garajului.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Conform datelor Inspectoratului, de la începutul anului 2023 în Republica Moldova au fost înregistrate 52 incendii, în care trei persoane și-au pierdut viața.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: