Un joc creat în Moldova a intrat în topul celor mai așteptate pe Steam, o platformă globală 
Full Article 2 minutes read

Un joc creat în Moldova a intrat în topul celor mai așteptate pe Steam, o platformă globală 

Un joc creat în Republica Moldova a intrat în Top 1000 cele mai așteptate jocuri de pe Steam, o platformă globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și macOS. Este vorba despre jocul Zombie Survival, creat pentru jucători cu vârsta de peste 14 ani. 

Zombie Survival este un joc de aventură creat de echipa ArtDock din Moldova, pentru jucători cu vârsta de peste 14 ani. Fiecare locație din joc constă din provocări și oportunități: de la zone periculoase cu zombi – până la refugii sigure, unde jucătorii pot extrage resurse de câștig.

Începând cu ziua de 9 aprilie, jocul va fi lansat oficial lansat pe Steam, GOG și Epic Games Store. Pentru a crește popularitatea jocului, echipa companiei de dezvoltare din Moldova, ArtDock, planifică să integreze Last Hope Bunker: Zombie Survival pe console PlayStation, Nintendo și Xbox în viitorul apropiat.

Acesta nu e singurul joc creat de moldoveni, care se bucură de o asemenea popularitate. Un alt joc de succes creat de ArtDock, SOS OPS!, a fost lansat în noiembrie 2023 pe Steam. Ulterior, jocul a fost lansat și pe GOG, iar acum se pregătește pentru debutul său pe Epic Games Store.

Steam este o platformă globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și MacOS dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utilizatorilor să cumpere și să joace pe PC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: