Un microbuz care se deplasa din Moldova spre Rusia s-a răsturnat în Ucraina
Full Article 2 minutes read

Un microbuz care se deplasa din Moldova spre Rusia s-a răsturnat în Ucraina

Un microbuz care se deplasa în Federația Rusă din Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier în Ucraina. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), două persoane au avut de suferit: o femeie originară din Moldova și alta originară din Rusia. Acestea au refuzat spitalizarea și pasagerii și-au continuat drumul cu un alt mijloc de transport.

Potrivit reprezentanților MAEIE, microbuzul de model Mercedes transporta cetățeni moldoveni și ruși. Accidentul s-a produs la ora 05:40 în localitatea Kipti, regiunea Cernigov, la 90 km de Kiev.

În urma ciocnirii cu alt mijloc de transport au avut de suferit două persoane. Este vorba despre o cetățeană a Republicii Moldova și o cetățeană din Federația Rusă. Ambele s-au ales cu leziuni ușoare, iar după ce au fost examinate de medici, au refuzat spitalizarea.

Poliția națională de patrulare din regiunea Cernigov a confirmat că toți pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport și și-au continuat călătoria spre Moscova.

***

În ajun, un autocar care efectua cursa Chișinău-Moscova a fost implicat într-un accident rutier la Kiev. 8 persoane au avut de suferit, inclusiv 4 copii. După investigații, toți cei opt pasageri au refuzat spitalizarea și și-au continuat călătoria spre Moscova cu un alt mijloc de transport.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: