Un minor riscă până la 15 ani de închisoare: ar fi înjunghiat un bărbat într-un apartament din Chișinău. Victima a murit
Full Article 2 minutes read

Un minor riscă până la 15 ani de închisoare: ar fi înjunghiat un bărbat într-un apartament din Chișinău. Victima a murit

Un adolescent de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este suspectat că ar fi înjunghiat un bărbat de 54 de ani, într-un apartament din Chișinău, urmare a unui conflict dintre cei doi. Victima a decedat la spital. Dacă va fi găsit vinovat, minorul riscă până pe 15 ani de închisoare. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că un adolescent de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este suspectat de vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldat cu decesul unei persoane.

Se menționează că polițiștii sectorului Rîșcani al capitalei au fost sesizați pe 19 iunie despre decesul unei persoane, ca urmare a unui conflict într-un apartament de pe strada Albișoara.

„La fața locului preliminar, polițiștii au stabilit că aseară, 18 iunie, între victimă, un bărbat de 54 de ani și un minor ar fi izbucnit un conflict, iar ca urmare tânărul l-ar fi înjunghiat cu un cuțit. În rezultatul leziunilor corporale, victima a decedat astăzi la spital”, au comunicat reprezentanții poliției.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul persoanei. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 12 la 15 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: