Un moldovean a murit la vama Albița. Ar fi căzut în gol din cabina unui camion
Full Article 50 second read

Un moldovean a murit la vama Albița. Ar fi căzut în gol din cabina unui camion

Un șofer a căzut în gol din cabina camionului, pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 20 octombrie și a fost raportat de Serviciul Vamal al Republicii Moldova. Potrivit instituției, serviciile de urgență medicală din România au constatat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova. 

Reprezentanții Serviciului Vamal au declarat că, în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 05:00, pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița, un șofer a căzut în gol din cabina camionului.

La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală din România, care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova. Documentarea cazului continuă de către organele de resort din România, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și motivului decesului bărbatului”, au menționat reprezentanții Serviciului Vamal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: